Workshop abonnement.
Hoe werkt het?
Onze chef heeft 6 landen geselecteerd waarover jij een exclusieve kookworkshop kunt volgen. Je kunt een land uitkiezen, maar je kunt er ook 3 selecteren en deze gedurende het jaar volgen met een workshop abonnement.
De data van de kookworkshops worden in overleg afgestemd.
Voor wie zijn deze workshops geschikt?
De minimale deelname bij een workshop is 6 personen. Je kunt je alleen of met meerdere personen opgeven en aansluiten bij andere individuele aanmeldingen.
Je kunt ook exclusief boeken met een groep. Denk bijvoorbeeld aan een vriendengroep, maar ook jouw kookclub is van harte welkom!
Kosten & Aanmelden
Een losse workshop kost 69,- per persoon. Dit is inclusief een welkomstdrankje en een uitgebreide avond vol culinaire uitspattingen.
​
Een workshop abonnement kost 175,-, in dit abonnement volg je 3 workshops naar keuze.
​
Prijzen zijn excl. overige drankjes
Aanmelden of meer info? Stuur een mailtje naar info@keukenhoegee.nl
Kies uit onderstaande workshops
Italiaans
De Italiaanse keuken staat bekend om haar pure, heerlijke gerechten, rijke smaken en hoogwaardige ingrediënten. In deze workshop leer je hoe jij relatief simpel een Italiaans 4 gangen diner op tafel kan zetten waarbij er zeker een pasta gerecht wordt gemaakt.
Vietnamees
De Vietnamese keuken is subtiel in het gebruik van haar kruiden. Het meest bekende gerecht is Pho, een aromatische noedelsoep. De gerechten zijn vers en vaak licht zoals verse loempia's rijstnoedels maar ook bonen, parels en kokosmelk worden vaak als ingrediënten gebruikt. Maak in deze workshop een compleet Vietnamees diner.
Spaans
Bij de Spaanse keuken denk je waarschijnlijk gelijk aan tapas en Paella, maar de Spaanse keuken heeft naast deze heerlijke gerechten nog veel meer te bieden! In deze workshop maken we pinxtos en een 4 gangendiner met vis en vlees. Buen provecho!
Frans
De Fransen houden van "Haute Cuisine'. Verfijnde smaken de een ware culinaire ervaring geven. Van de zeevruchten van Bretagne tot de truffels van de Dordogne en de geitenkaas van de Loire-vallei, elke regio biedt unieke smaken en ingrediënten die de lokale keuken definiëren.In deze workshop maak je een culinair 4 gangen diner.
Mexicaans
De Mexicanen houden van kleurrijke smaakexplosies. Denk aan tortilla's burrito's, enchilades, pittige pepers, salsa's maar ook rijke stoofschotels.
We maken een aantal mooie Mexicaanse gerechten die ook als streetfood gegeten kunnen worden.
Afrikaans
De Zuid-Afrikaanse keuken weerspiegelt de rijke en diverse culinaire tradities van het land, gevormd door een smeltkroes van culturen en invloeden uit Afrikaanse, Europese, Aziatische en inheemse keukens. Het resultaat is een unieke en levendige gastronomie die zowel traditioneel als innovatief is. Een workshop vol verrassende gerechten!